Een Prime Video-pincode instellen

Een Prime Video-pincode beperkt de mogelijkheid om content te kopen of te bekijken op een individueel apparaat.

Fire TV-apparaten, Fire-tablets en Fire Phones hebben hun eigen instellingen voor Ouderlijk toezicht.

• Ga naar Account en instellingen, en selecteer Ouderlijk toezicht.
  • Selecteer Mijn spullen in het menu onderaan in de Prime Video-app voor Android of iOS en selecteer vervolgens het pictogram Instellingen. Selecteer Ouderlijk toezicht en vervolgens Prime Video-pincode wijzigen.
  • Voer een pincode in en klik op Opslaan.

Notitie: Prime Video-pincodes zijn alleen van toepassing op het apparaat waarvoor ze zijn ingesteld. Als je de pincode voor Prime Video instelt of wijzigt in de Prime Video-app, wordt de pincode niet automatisch in- of uitgeschakeld bij Aankoopinstellingen. Pincode bij aankoop kan alleen worden in- of uitgeschakeld via de pagina Prime Video Account en instellingen .