Een onbedoelde aankoop annuleren

Je kunt een Prime Video-bestelling retourneren als je niet bent begonnen met het bekijken of downloaden van de video.

Je hebt binnen de EU 14 dagen en in de rest van de wereld 48 uur de tijd om een onbedoelde of ongewenste Prime Video-aankoop te retourneren:
  1. Selecteer in de Prime Video-app of op de PrimeVideo.com-website de optie Mijn spullen en vervolgens Aankopen en huurvideo‘s.
  2. Selecteer de titel die per ongeluk is gekocht of gehuurd. Hierdoor wordt de productpagina van de titel geladen. Klik niet op de afspeelknop terwijl de pagina wordt geladen.
  3. Als je bestelling in aanmerking komt voor een terugbetaling, zie je de knop Je bestelling annuleren en kun je die selecteren.
  4. Kies in het vervolgkeuzemenu een reden voor de annulering en klik op Bestelling annuleren. Nadat de annulering is voltooid, wordt je aankoopbedrag terugbetaald via de betaalmethode die is gebruikt voor de bestelling.

Als onderdeel van het terugbetalingsproces wordt de video ook verwijderd uitMijn spullen of Aankopen en huurvideo‘s.