Prime Video installeren op je apparaten

Met de Prime Video-app kun je Prime Video kijken.

De Prime Video-app is beschikbaar op verschillende televisies, Amazon-apparaten, mobiele apparaten, Blu-ray-spelers, gameconsoles en streamingmedia-apparaten.

1. Open de appstore van je apparaat om de Prime Video-app te downloaden en te installeren.
  2. Open de Prime Video-app.
  3. Je apparaat registreren: selecteer Registreren op de Amazon-website, zodat je een code krijgt die je moet invoeren. Op sommige apparaten kun je je aanmelden en direct kijken door je Amazon-accountgegevens te gebruiken.