1. Mijn account

Prime Video-profielen maken en beheren via de website

Je kunt Prime Video-profielen aanmaken en beheren via de website.

Je kunt in Prime Video maximaal zes gebruikersprofielen hebben (het standaardprofiel en vijf extra profielen voor volwassenen of kinderen) op één Amazon-account.

Een Prime Video-profiel aanmaken en beheren (bewerken/verwijderen) via de website:

• Klik op Profielen beheren en klik vervolgens op Profiel bewerken in het volgende scherm. Selecteer het profiel dat je wilt bewerken. Je kunt vanaf dit scherm ook profielen verwijderen, een pincode voor je account of profiel en profielvergrendeling instellen.