Vad ingår i Prime Video Channels?

Prime Video Channels är en Amazon Prime förmån som låter dig välja kanaler mot en extra avgift. Amazon Prime-medlemmar kan lägga till kanaler utan kabel.

Prenumerationsleverantörer hanterar tillgängligheten för titlar som ingår i deras tjänst.

Vissa kanalprenumerationer har också Se live. Den här funktionen ger dig möjlighet att direktstreama program på enheter som stöds samtidigt som de sänds på TV.