Installera Prime Video på dina enheter

Genom att använda Prime Video-appen kommer du att kunna se på Prime Video.

Prime Video-appen är tillgänglig på en rad olika tv-apparater, Amazon-enheter, mobila enheter, Blu-ray-spelare, spelkonsoler och streaming medieenheter.

1. Öppna enhetens appbutik för att ladda ner och installera Prime Video-appen.
  2. Öppna Prime Video-appen.
  3. Registrera din enhet genom att välja Registrera dig på Amazons webbplats. Du får en kod som du ska ange på en viss webbplats.
    Vissa enheter visar en QR-kod för att skanna med din mobila enhet, eller har alternativet att Logga in och Börja Se, med din Amazon-kontoinformation.