Aktivera undertexter på Prime Video på anslutna enheter

Aktivera undertexter under uppspelning på enheter som en smart-tv, set-top-box eller spelkonsol.

Du kan behöva välja språk på undertexterna före uppspelningen. På skärmen Översikt trycker du uppåt och sedan höger för att välja Undertexter. Tillgängliga undertexter är markerade med symbolen för dold textning eller undertexter .

1. Under uppspelning av en titel som stöder undertexter väljer du symbolen för dold textning eller undertexter från uppspelningsmenyn. På så sätt kan du aktivera eller inaktivera undertexter och välja språk för undertexterna. Du kan behöva trycka på Enter-knappen på fjärrkontrollen eller motsvarande på en spelkontroll för att komma åt den här menyn.
  2. Du kan också justera undertexternas storlek och färg via menyn Inställningar för undertexter. Du kan även skapa och välja förval om din enhet stöder det.

• Många Prime Video-titlar har undertexter, alternativa ljudspår, ljudbeskrivningar eller en kombination av dessa funktioner. Vilka funktioner som stöds beror på vilken enhet du använder.
    • Roku-enheter stöder inte förval för undertexter, men förvalen kan justeras i menyn Inställningar på din Roku-enhet.
    • På Apple TV hanterar du undertexter på andra sätt. Mer information finns på https://support.apple.com/sv-se/HT202772