1. Mijn account

Een onbedoelde aankoop annuleren

Je kunt een Prime Video-bestelling mogelijk retourneren als je nog niet bent begonnen met het bekijken of downloaden van de video.

Een onbedoelde of ongewenste Prime Video-bestelling retourneren:

1. Selecteer op de PrimeVideo.com-website de optie Mijn spullen en vervolgens Aankopen en huurvideo‘s.
  2. Selecteer de titel die per ongeluk is gekocht of gehuurd. Hierdoor wordt de productpagina van de titel geladen.
    Klik niet op de afspeelknop terwijl de pagina wordt geladen.
  3. Selecteer Bestelling annuleren.
  4. Kies een reden voor de annulering in het vervolgkeuzemenu en klik op Deze aankoop annuleren.
    Nadat de annulering is voltooid, wordt je aankoopbedrag terugbetaald op de betaalmethode die is gebruikt voor de bestelling. Als onderdeel van het terugbetalingsproces wordt de video ook verwijderd uit 'Aankopen en huurvideo's' in 'Mijn spullen'.
    Opmerking: Als je via Apple hebt betaald, moet je naar de relevante productpagina op de website of Prime Video-app bladeren om je annuleringsopties te bekijken.

Opmerking: Om onbedoelde aankopen te voorkomen, kun je ouderlijk toezicht voor je account inschakelen via je Prime Video-instellingen. Ga naar Account en instellingen en selecteer Ouderlijk toezicht om een pincode voor Prime Video in te stellen.