1. Min konto

Oppgrader til et abonnement uten annonser

Du kan oppgradere til et Prime Video-abonnement uten annonser via Prime Video-nettstedet.

Filmer og TV-serier på Prime Video vises med begrensede annonser. Du kan abonnere på Prime Video uten annonser via Prime Video-nettstedet*.

Prime-medlemskap inkluderer eksklusivt Amazon Original-innhold og tusenvis av populære filmer og TV-serier. I USA, Canada, Frankrike, Italia, Spania, Mexico, Storbritannia, Tyskland og Østerrike inkluderer innholdet fra Prime begrensede annonser* som vises før og under avspilling*.

Du kan abonnere på Prime Video uten annonser* via Prime Video-nettstedet hvis abonnementet uten annonser allerede er lansert i landet ditt. Hvis Prime Video uten annonser ikke er lansert i landet ditt, og du ønsker å forhåndsbestille dette abonnementet, kan du gå til Forhåndsbestill uten annonser.

• Gå til Konto og innstillinger og velg Min konto.
  • Velg Oppgrader til et abonnement uten annonser.
  • Velg Start abonnement.

Du kan registrere et Prime Video-abonnement uten annonser i Prime Video-appen for Fire TV, på smart-TV-er, spillkonsoller og set-top-bokser.

• Gå til Innstillinger, og velg Prime.
  • Velg Oppgrader til et abonnement uten annonser.
  • Velg Start abonnement.

Du kan abonnere på Prime Video uten annonser i Prime Video-appen for Android, iOS og Fire Tablet.

• Gå til Innstillinger og velg Prime og abonnementer.
  • Velg Oppgrader til et abonnement uten annonser.
  • Velg Start abonnement.

Når abonnementet har startet, ser du ikke lenger annonser* når du strømmer filmer og TV-serier fra Prime på forespørsel. Dette gjelder alle Prime Video-profiler som er knyttet til Amazon-kontoen din. Det kan vises trailere før enkelte filmer og TV-serier. Du kan hoppe over disse trailerne, men du kan ikke fjerne dem fra Prime Video-abonnementet uten annonser.

*Direktesendinger, for eksempel sport, tilleggskanaler og innhold som tilbys gjennom Amazon Freevee (der dette er tilgjengelig), inneholder fortsatt annonser.

**For kunder på Puerto Rico, Jomfruøyene (USA), Guam, Marianene, Amerikansk Samoa, Kanaløyene, Isle of Man, i Belgia, Irland, Nederland, Luxembourg og Portugal vises det foreløpig ikke annonser.

Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte oss og snakke med en representant for kundestøtten.