1. Din konto

Opgrader til Go Ad Free

Du kan opgradere til Prime Video Ad Free via Prime Video-webstedet.

Film og tv-serier på Prime Video vil indeholde begrænsede reklamer. Du kan oprette et abonnement på Prime Video Ad Free via Prime Video-webstedet*.

Prime-medlemskab omfatter eksklusive Amazon Originals og tusindvis af populære film og tv-serier. I USA, Canada, Frankrig, Italien, Spanien, Mexico, Storbritannien, Tyskland og Østrig omfatter indhold, der tilbydes af Prime, begrænsede reklamer*, der vises før og under afspilning*.

Du kan oprette abonnement på Prime Video Ad Free* via Prime Video-webstedet, hvis Ad Free allerede er lanceret i dit land. Hvis Ad Free ikke er lanceret i dit land, og du gerne vil forudbestille, kan du besøge Forudbestil Prime Video Ad Free.

Du kan oprette abonnement på Prime Video Ad Free i Prime Video-appen på Fire TV, smart-tv'er, spilkonsoller og set-top-bokse.

• Gå til Indstillinger, og vælg Prime
  • Vælg Go Ad Free
  • Vælg Start abonnement

Du kan abonnere på Prime Video Ad Free i Prime Video-appen til Android, iOS og Fire Tablet.

• Gå til Indstillinger, og vælg Prime og abonnementer
  • Vælg Go Ad Free
  • Vælg Start abonnement

Når dit abonnement er startet, vil du ikke længere se reklamer*, når du streamer on-demand-film og -tv-serier fra Prime. Dette gælder for alle Prime Video-profiler, der er knyttet til din Amazon-konto. Nogle titler indeholder reklametrailere, der vises før en film eller en tv-serie. Disse trailere kan springes over, men kan ikke fjernes med Prime Video Ad Free.

* Livearrangementer, såsom sport, add-on-kanaler og indhold, der tilbydes via Amazon Freevee (hvor tilgængeligt), vil fortsat indeholde reklame.

** Kunder i Puerto Rico, De Amerikanske Jomfruøer, Guam, Marianerne, Amerikansk Samoa, Irland, Kanaløerne, Isle of Man, Belgien, Holland, Luxembourg eller Portugal vil ikke få vist reklamer på nuværende tidspunkt.

Hvis du har brug for yderligere support, kan du kontakte os for at blive sat i forbindelse med en af vores kundeservicemedarbejdere.