1. Din konto

Betaling med iDEAL

Når du skal betale, skal du vælge iDEAL som betalingsmetode og vælge din bank i rullemenuen. Gennemfør bestillingsprocessen ved at vælge Køb nu.

Du bliver derefter omdirigeret til din banks onlineportal, hvor du kan logge ind med loginoplysningerne til din netbank for at fuldføre betalingen. Alle transaktionsoplysninger er allerede angivet, og du skal kun bekræfte betalingen. Når betalingen er gennemført, vil du blive sendt tilbage til Amazon, og du får en ordrebekræftelse via e-mail.

Bemærk:
  • 1-Click-ordrer, digitale ordrer og abonnementsordrer kan ikke købes ved hjælp af iDEAL. Du kan dog bruge iDEAL som betalingsmetode til dit Prime- og Prime Video Channels-abonnement.
  • Du debiteres, så snart du bekræfter transaktionen. Hvis du annullerer din ordre, før den afsendes, modtager du en refusion for det opkrævede beløb.
  • Hvis du betaler med iDEAL, kan betalingsmetoden ikke ændres, efter ordren blev afgivet. Du kan dog annullere din ordre og afgive en ny, så længe ordren ikke er gået over til forsendelsesprocessen.
  • Hvis du gerne vil indløse et gavekort eller en kampagnekode på din ordre, skal du indtaste din kode i betalingsprocessen, inden du vælger iDEAL som betalingsmetode.