1. Din konto

Tilpas dine Prime Video-anbefalinger

Få bedre indholdsanbefalinger ved hjælp af knapperne Tommelfinger op og Tommelfinger ned.

Tilpas dine anbefalinger

• Du kan bruge funktionen Tommelfinger op/Tommelfinger ned på siden med detaljer for film og tv-serier.
  • Når du vælger tommelfinger op for en titel, viser vi dig mere indhold, der ligner den pågældende titel. Når du vælger Tommelfinger ned for en titel, anbefaler vi det ikke længere. Du kan stadig finde dette indhold ved at søge efter det.
  • Hvis du laver en fejl og vil fortryde valget af Tommelfinger op/Tommelfinger ned, skal du bruge den samme knap igen til at fortryde dit valg eller vælge det modsatte for at ændre dine præferencer.
  • Hver profil gemmer personlige præferencer for Tommelfinger op/Tommelfinger ned, så anbefalinger på én profil påvirker ikke andre profiler på kontoen.
  • Børneprofiler kan ikke angive præferencer for Tommelfinger op/Tommelfinger ned.
Bemærk: Nogle ældre enheder viser muligvis ikke Tommelfinger op/Tommelfinger ned-funktionen. Besøg Prime Video-webstedet, eller prøv en nyere enhed for at angive dine præferencer.