Luo ja hallitse Prime Video -profiileja Fire TV:ssä

Voit luoda ja hallita Prime Video -profiileja Fire TV -laitteissa Prime Video -sovelluksessa.

Sinulla voi olla Prime Video -palvelussa enintään kuusi käyttäjäprofiilia (oletusprofiili ja viisi lisäprofiilia joko aikuisille tai lapsille) yhdellä Amazon-tilillä.

Prime Video -profiilin luonti ja hallinta (muokkaaminen tai poistaminen) Prime Video -sovelluksessa Fire TV:ssä:

• Voit valita ja muokata profiileja, kun Prime Video -sovellus käynnistyy ensimmäisen kerran. Muussa tapauksessa:
  • Valitse näytön valikon yläosassa oleva profiilikuvake.
  • Valitse toinen profiili, jos haluat vaihtaa profiilia.
  • Jos haluat muokata tässä valikossa olevaa profiilia, valitse muokattava profiili Fire TV:n kaukosäätimellä ja valitse sitten Muokkaa profiilia. Valitse Uusi. Tämä vie sinut näyttöön, jossa voit luoda uuden profiilin.

Asiaan liittyvät ohjeaiheet