Velg alternative lydspor eller lydbeskrivelser i Prime Video på nett, Amazon-enheter og mobile enheter

Mange Prime Video-titler inneholder flere lydspor, inkludert alternative språk eller lydbeskrivelser.

1. Når du spiller av en tittel, velger du teksting for hørselshemmede eller undertekster ikonet. Du må kanskje trykke på skjermen på enheten for å få tilgang til denne menyen.
  2. Velg lydsporet du vil lytte til. Spor med lydbeskrivelser inneholder teksten [Audio Descriptions] i sporets navn.

Mange Prime Video-titler inneholder undertekster, alternative lydspor, lydbeskrivelser eller en kombinasjon av disse funksjonene. Utvalget av støttede funksjoner avhenger av enheten du bruker.