1. Min konto

Støtte for Copa do Brasil

Dette gjør du om du har problemer med å se direktesendinger fra Copa do Brasil på Prime Video.

Spørsmål og svar

1) Må jeg betale ekstra for å se Copa do Brasil på Prime Video?

Prime-medlemmer i Brasil får tilgang til direktesendt dekning av Copa do Brasil på Prime Video uten ekstra kostnad. Personer som ikke er Prime-medlemmer, kan starte en 30-dagers gratis prøveperiode på Prime (R$ 9,90/måned eller R$89,00/år). Du kan avbryte Prime-medlemskapet ditt når som helst. For å få mer informasjon kan du besøke: https://www.amazon.com.br/prime

2) Hvilke kamper vil være tilgjengelige på Prime Video?

Prime-medlemmer i Brasil vil kunne se utvalgte direktesendte Copa do Brasil-kamper på Prime Video i HD. Prime Video vil eksklusivt kringkaste 40 kamper i løpet av de første 3 rundene, i tillegg til 14 ikke-eksklusive kamper under kvartfinaler, semifinaler, og finaler. For å få mer informasjon om hele tidsplanen kan du gå til Vanlige spørsmål-siden her.

3) Hvor kan jeg finne direktesendt dekning av Copa do Brasil på Prime Video?

Gå til Prime Video-appen på enheten din, så får du se kampene som vises under «direktesendte og kommende arrangementer», eller gå til Prime Video-appen din og søk etter «Copa do Brasil».

4) Hvordan installerer jeg Prime Video på enhetene mine?

Prime Video-appen er tilgjengelig på en rekke TV-er, Amazon-enheter, mobile enheter, Blu-ray-spillere, spillkonsoller og mediestrømmeenheter. Åpne appbutikken på enheten din for å laste ned og installere Prime Video-appen. Åpne Prime Video-appen. Registrer enheten ved å velge Registrer på Amazon-nettstedet. Du blir tildelt en kode som du må angi på et oppgitt nettsted. Enkelte enheter viser alternativet Logg på og Begynn å se ved å bruke Amazon-kontoinformasjonen din.

5) Kan jeg direktestrømme Copa do Brasil på en hvilken som helst enhet?

Se denne siden for generell veiledning. Du kan strømme disse kampene på nettet via nettleseren din, TV-er med nettforbindelse, Blu-ray-spillere, TV-mottakere, Fire-nettbrett og andre kompatible enheter. Du kan strømme opptil tre videoer samtidig med samme Amazon-konto. Du kan strømme den samme videoen til høyst to enheter om gangen.

6) Kan jeg se Copa do Brasil mens jeg er reiser?

Copa do Brasil-kamper er kun tilgjengelig for kunder i Brasil. Andre internasjonale posisjoner støttes ikke.

7) Hvor kan jeg se kamper jeg har gått glipp av?

Avspilling av kamper og deres høydepunkter vil være tilgjengelig kort tid etter slutten av hver kamp.

8) Hvorfor dukker det opp en melding om plasseringsfeil når jeg prøver å se den?

Copa do Brasil-kamper er kun tilgjengelig for kunder i Brasil. Andre internasjonale posisjoner støttes ikke. Prime Video-strømming støttes ikke gjennom et Virtual Private Network (VPN) eller proxy-tilkoblinger. Om du vil se Prime Video, må du deaktivere disse tjenestene for enheten din eller prøve å bytte til en annen tilgjengelig tilkobling.

9) Strømmingen er forsinket. Hvordan kan jeg begrense forsinkelsen?

Selv om alle enheter er optimalisert for å gi en jevn og tydelig seeropplevelse, tilbyr enkelte enheter mindre forsinkelse mellom direktesendingen og strømmingen din. Vi anbefaler at du bruker en Fire TV, Apple TV, iOS- eller Android-enhet.

10) Jeg har problemer med strømmingen. Hva kan jeg gjøre?

Om du har problemer med å se direktestrømminger eller direktesendinger på Prime Video, må du påse at du bruker en støttet enhet og har tilstrekkelig nedlastingshastighet. Prime Video anbefaler en min. nedlastingshastighet på 1 MB/s for SD-innhold, og 5 MB/s for HD-innhold. Prime Video strømmer med høyest mulig kvalitet basert på den tilgjengelige båndbreddehastigheten.

Hvis du opplever problemer med at videoen «rister» eller har mye bevegelsesvibrering, anbefaler vi at du slår av bevegelsesinnstillingen på TV-en din. Denne innstillingen har kanskje et annet navn, avhengig av TV-produsenten. Noen eksempler på bevegelsesinnstillinger er Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion og Motion Picture. Ta kontakt med oss dersom du fortsatt har problemer.

11) Hvordan kan jeg oppdatere FireTV Stick-appene?

Du kan oppdatere appene automatisk ved å gjøre følgende: 1. Gå til Innstillinger og velg Applikasjoner. 2. Gå til App Store. 3. Velg JA-alternativet for å oppdatere applikasjonene automatisk. Dersom dette er stilt inn på Nei, vil du få opp oppdateringsalternativer for hvert enkelt app-ikon i app-biblioteket ditt. Slik synkroniserer du de kompatible appene på Amazon Fire TV-enheten med skyen: Gå til Innstillinger > Min konto > Synkroniser Amazon-innhold.

12) Vil alle kampene ha kommentarer?

Ja. Det følger med et komplett kommentarspor til hver Copa do Brasil-kamp.

13) Kan jeg spole tilbake, sette på pause og spole fremover på enheten min?

Tilbakespoling, pause og fremoverspoling er tilgjengelig på Android-/iOS-mobiler, nettet (Chrome, FireFox, Edge), Fire TV, Apple TV (gen. 3 og nyere) og utvalgte smart-TV-er. Bruk knappene Se fra begynnelsen på informasjonssiden eller i avspilleren for å se kampen fra avspark. Vær oppmerksom på at disse funksjonene ikke støttes på alle enheter.

14) Hvordan kan jeg slå undertekster av og på? Er teksting og undertekster tilgjengelige for alle kamper?

Undertekster er utilgjengelige for øyeblikket, men du vil ha tilgang til teksting for hørselshemmede (CC) (kun brasiliansk portugisisk).

15) Hvilken annen informasjon er tilgjengelig?