1. Min konto

Tilbakestill Prime Video-profil- eller konto-PIN-koden

Hvis du trenger å endre eller tilbakestille profil-/konto-PIN-koden din, følg disse trinnene.

Hvis du vil administrere Prime Video-PIN-koden, går du til Profiler og følger trinnene nedenfor:

Hvis du vil administrere Prime Video-PIN-koden, går du til Mine profiler og følger trinnene nedenfor:

Slik endrer du PIN-koden:

1. Klikk på Rediger profil, og klikk deretter på profilen du oppdaterer.
  2. Skriv inn Amazon-kontopassordet hvis du blir bedt om det.
  3. På Rediger profil-siden klikker du på Administrer-knappen ved siden av profil-/konto-PIN-koden og låser.
  4. På siden for konto-/profil-PIN og låser klikker du på Administrer-knappen ved siden av Prime Video-konto-/profil-PIN-koden.
  5. Skriv inn en ny PIN-kode, og klikk deretter på Fortsett for å bekrefte.

Slik tilbakestiller du en glemt PIN-kode:

Klikk på Rediger profil, og klikk deretter på profilen du vil tilbakestille PIN-koden for.

På skjermbildet Angi profil-PIN-kode klikker du på Glemt PIN-kode? og klikker deretter på Fortsett.

Skriv inn Amazon-kontopassordet hvis du blir bedt om det.

På skjermbildet Opprett profil-PIN-kode angir du en ny PIN-kode og klikker deretter på Fortsett.