1. Min konto

Lås Prime Video-profilen din

Profillås lar deg begrense tilgangen til den personlige Prime Video-profilen din med en PIN-kode.

Som kontoinnehaver kan du konfigurere en konto-PIN-kode som du kan bruke til å
  • låse profilen din
  • omgå kjøps- og visningsbegrensninger på alle andre profiler
  • begrense opprettelsen av nye profiler
  • overstyre alle PIN-koder for profillås

Hvis du vil ha instruksjoner om hvordan du konfigurerer en konto-PIN-kode, kan du se Konfigurere en PIN-kode for Prime Video-konto på nettet.

For å konfigurere profillås, gå til Mine profiler og følg disse trinnene:

1. Klikk på Rediger profil, og klikk deretter profilen du vil låse.
  2. På Rediger profil-siden klikker du på Administrer-knappen ved siden av profil-/konto-PIN-koden og låser.
  3. Skriv inn Amazon-kontopassordet hvis du blir bedt om det.
  4. Skriv inn profil-/konto-PIN-koden din, og klikk deretter på Fortsett.
  5. På siden for profil-/konto-PIN og låser bytter du Profillås til og klikker deretter på Lagre.
    Å få tilgang til profilen din krever nå angivelse av profil-/konto-PIN-koden din.