1. Min konto

Begrens oppretting og fjerning av Prime Video-profiler

Som kontoinnehaver kan du kontrollere om profiler på kontoen din kan opprette eller fjerne Prime Video-profiler.

Låsing av profiloppretting forhindrer at nye profiler konfigureres for å omgå kjøps- eller visningsbegrensninger.

For å låse profiloppretting for en profil på kontoen din, gå til Mine profiler, og følg disse trinnene:

1. Klikk på Rediger profil, og klikk deretter på kontoinnehaverens profil.
  2. På Rediger profil-siden klikker du på Administrer-knappen ved siden av konto-PIN-kode og låser.
  3. Skriv inn Amazon-kontopassordet hvis du blir bedt om det.
  4. Skriv inn PIN-koden for kontoen din, og klikk deretter på Fortsett.
    Hvis du vil ha instruksjoner om hvordan du konfigurerer en konto-PIN-kode, kan du se Konfigurere en PIN-kode for Prime Video-konto på nettet.
  5. På siden konto-PIN-kode og låser bytter du Oppretting og fjerning av lås til , og klikker deretter på Lagre.
    Når dette er konfigurert, må profiler på kontoen din angi konto-PIN-koden for å opprette eller fjerne profiler.