1. Min konto

National Basketball Association (NBA) (Brasil), brukerstøtte

Det gjør du hvis du har problemer med å se direktesendinger fra National Basketball Association (NBA) på Prime Video.

Spørsmål og svar

1) Må jeg betale ekstra for å se kamper fra National Basketball Association (NBA) på Prime Video?

Prime-medlemmer i Brasil kan se kamper fra National Basketball Association (NBA) på Prime Video uten ekstra avgifter. Personer som ikke er Prime-medlemmer, kan starte en 30-dagers gratis prøveperiode av Prime (R$ 119,00/år eller R$ 14,90/måned etter den gratis prøveperioden). For mer informasjon, gå til: www.amazon.com.br/prime

2) Hvilke NBA-kamper er tilgjengelige på Prime Video?

Prime-medlemmer i Brasil vil ha tilgang til utvalgte NBA-kamper via PrimeVideo.com uten ekstra avgifter.

3) Hvor kan jeg finne live NBA-dekning på Prime Video? Hvordan ser jeg NBA-kamper på Prime Video?

I Prime Video-appen på enheten ser du kampene i ett av de roterende toppbannerne eller under «Direktesendinger og kommende arrangementer». Du kan også bruke søkealternativet ved å skrive «NBA» eller «National Basketball Association».

4) Hvordan installerer jeg Prime Video på enhetene mine?

Prime Video-appen er tilgjengelig på en rekke TV-er, Amazon-enheter, mobile enheter, Blu-ray-spillere, spillkonsoller og enheter for mediestrømming.

1. Åpne appbutikken på enheten din for å laste ned og installere Prime Video-appen.
  2. Åpne Prime Video-appen.
  3. Registrer enheten ved å velge Registrer på Amazon-nettstedet. Du blir tildelt en kode som du må angi på et oppgitt nettsted. Enkelte enheter viser alternativet Logg på og Begynn å se ved å bruke Amazon-kontoinformasjonen din.

5) Kan jeg direktestrømme NBA-kamper på en hvilken som helst enhet?

Direktesendt sport støttes på Amazon-enheter som Fire TV og Fire Tablet, på nettlesere og tilkoblede enheter via Prime Video-appen, inkludert kompatible spillkonsoller (PS3, PS4, PS5, Xbox One), TV-mottakere og mediespillere (Google Chromecast, Orange Bouygues Telecom, SFR, Free, Apple TV 4K og Apple TV (3. og 4. generasjon), smart-TV-er, Blu-ray-spillere, iOS- eller Android-nettbrett og mobiltelefoner som kjører den nyeste versjonen av Prime Video-appen. For den beste direktesportseeropplevelsen, se NBA på en Fire TV-enhet.

Du kan strømme opptil tre videoer samtidig med samme Amazon-konto. Du kan strømme den samme videoen til høyst to enheter om gangen.

6) Kan jeg se på kamper mens jeg er på reise?

Prime-medlemmer bosatt i Brasil vil ha muligheten til å se direktedekning, og høydepunktene fra NBA-kamper. Andre internasjonale lokasjoner støttes ikke.

7) Hvor kan jeg se kamper jeg har gått glipp av?

Fullstendige kampavspillinger vil være tilgjengelig kort tid etter at kampen er avsluttet.

8) Jeg får en posisjonsfeil når jeg prøver å se en NBA-kamp. Hva skal jeg gjøre?

NBA-kamper er bare tilgjengelige for Prime-kunder basert i Brasil. Andre internasjonale lokasjoner støttes ikke. Prime Video støtter ikke strømming av innhold over et virtuelt privat nettverk.

9) Strømmingen min henger etter direktestrømmingen, hvordan fikser jeg dette?

Det kan alltid være en kort forsinkelse mellom direktekampen og seerens strømmeopplevelse. Selv om alle enheter er optimalisert for å gi en jevn og tydelig seeropplevelse, tilbyr enkelte enheter mindre forsinkelse mellom direktesendingen og strømmingen din. Vi anbefaler at du bruker en Fire TV, Apple TV, iOS- eller Android-enhet.

10) Jeg har problemer med strømmingen. Hva kan jeg gjøre?

Prime Video anbefaler en minimal nedlastningshastighet på 1 Mbps for SD og 5 Mbps for HD. Prime Video gir en optimal strømmeopplevelse avhengig av tilgjengelig båndbreddehastighet.

Hvis du opplever problemer med at videoen «rister» eller har mye bevegelsesvibrering, anbefaler vi at du slår av bevegelsesinnstillingen på TV-en din. Denne innstillingen har kanskje et annet navn, avhengig av TV-produsenten. Bevegelsesinnstillinger inkluderer: Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion og Motion Picture. Om du fortsatt opplever videoproblemer, ta kontakt med oss.

11) Hvordan kan jeg oppdatere Fire TV Stick-appene?

Du kan oppdatere appene automatisk ved å gjøre følgende: 1. Gå til Innstillinger og velg Applikasjoner. 2. Gå til App Store. 3. Si JA til å oppdatere applikasjoner automatisk. Dersom dette er stilt inn på Nei, vil du få opp oppdateringsalternativer for hvert enkelt app-ikon i app-biblioteket ditt. Slik synkroniserer du de kompatible appene på Amazon Fire TV-enheten med skyen: Gå til Innstillinger > Min konto > Synkroniser Amazon-innhold.

12) Vil alle kamper ha kommentarer?

Ja, alle NBA-kamper vil ha kommentarer.

13) Kan jeg sette på pause / spole tilbake / spole frem direktestrømmingen på enheten min?

Tilbakespoling, pause og spol fremover er tilgjengelig på Android-/iOS-mobiler, nettet (Chrome, FireFox, Edge), Fire TV, Apple TV (3. gen.) og utvalgte smart-TV-er. Bruk knappene for «Se fra begynnelsen» på informasjonssiden eller i avspilleren for å se kampen fra avspark.

14) Hvordan kan jeg slå undertekster av og på?

Undertekster er for øyeblikket utilgjengelige.