1. Min konto

Slå på undertekster eller bildetekster i Prime Video på tilkoblede enheter

Aktiver undertekster eller teksting under avspilling av en støttet tittel på enheter som smart-TV-er, set-top-bokser og spillkonsoller.

Du må eventuelt velge hvilket språk du ønsker å ha undertekstene eller teksting på før avspilling. På tittelens oversiktsskjermbilde trykker du opp og deretter til høyre for å velge Undertekster. Om undertekster er tilgjengelige, indikeres dette med teksting- eller undertekster- ikonet.

1. Ved avspilling av en tittel som støtter undertekster eller teksting, velger du teksting- eller undertekster ikonet fra avspillingsmenyen. Dette gjør at du kan slå undertekster på eller av, og velge språket i undertekstene. Du må kanskje trykke på enter-knappen på fjernkontrollen eller tilsvarende på en spillkontroll for å få tilgang til denne menyen.
  2. Du kan også tilpasse størrelse og farge på undertekstene via menyen for Undertekstinnstillinger. Forhåndsinnstillinger kan også opprettes og velges hvis enheten din støtter dette.

• Mange Prime Video-titler inneholder undertekster, alternative lydspor, lydbeskrivelser eller en kombinasjon av disse funksjonene. Utvalget av støttede funksjoner avhenger av enheten du bruker.
    • Roku-enheter støtter ikke forhåndsinnstilling av undertekster – disse kan redigeres i innstillinger-menyen på Roku-enheten.
    • Håndtering av teksting på Apple TV krever alternative trinn. Trykk på følgende kobling for mer informasjon https://support.apple.com/no-no/HT202772