1. Mijn account

Problemen met de internetverbinding met je verbonden apparaat oplossen

Wat je moet doen als de Prime Video-app op je verbonden apparaat geen verbinding maakt met internet.

Je krijgt mogelijk een foutbericht tijdens het gebruik van de Prime Video-app als je problemen ondervindt met je internetverbinding. Probeer de volgende stappen als je problemen hebt:

• Controleer of je verbonden apparaat (zoals een smart-tv, settopbox) is verbonden met internet. Je kunt de verbinding meestal controleren in het menu Instellingen van je apparaat.
    Zorg dat je het juiste wachtwoord voor je wifi-netwerk hebt ingevoerd voor verbindingen via wifi.
  • Als je apparaat is verbonden met je router maar nog steeds foutmeldingen genereert, start je het verbonden apparaat en alle apparaten in het thuisnetwerk, zoals modems of routers, opnieuw op.
  • Controleer of de firmware of het besturingssysteem van je apparaat up-to-date is.