Annuller et utilsigtet køb

Du kan returnere en Prime Video-ordre inden for 14 dage, hvis du er i Europa, eller 48 timer, hvis du er uden for Europa, og hvis du ikke har forsøgt at se eller downloade den.

Sådan returnerer du et utilsigtet eller uønsket køb på Prime Video:

1. I Prime Video-appen eller på PrimeVideo.com skal du vælge Mine ting og derefter Købte og lejede videoer.
  2. Vælg den titel, der er købt eller lejet ved en fejl. Dette vil indlæse siden med oplysninger om titlen.
    Når siden indlæses, skal du ikke klikke på afspilningsknappen.
  3. Vælg Annuller din ordre.
  4. Vælg en årsag til annulleringen på rullemenuen, og klik derefter på Annuller dette køb.
    Når annulleringen er gennemført, gennemføres tilbagebetalingen til den betalingsmetode, der blev anvendt ved afgivelse af ordren. Videoen fjernes også fra Dit videobibliotek som en del af tilbagebetalingsprocessen.
    Bemærk: Hvis du har betalt via Apple, skal du gå til den relevante produktside på webstedet eller i Prime Video-appen for at se dine annulleringsmuligheder.
Bemærk: For at forhindre utilsigtede køb kan du aktivere børnesikring for din konto under dine Prime Video-indstillinger. For at konfigurere en pinkode for Prime Video skal du gå til Konto og indstillinger, og derefter vælge Børnesikring.