Hvordan caster jeg Prime Video til mit tv?

Hvis du har en Google Chromecast, et Android TV eller en Fire TV-enhed, kan du bruge din mobilenhed til at "caste" Prime Video til dit tv.

1. Tænd for dit tv.
  2. Åbn Prime Video-appen på din Android-mobilenhed, iPhone, iPad, iPod Touch eller Fire-tablet. Sørg for, at du er logget på din Prime Video-app og er på samme netværk som din tilsluttede enhed (Fire TV, Android TV eller Chromecast).
    Sørg for, at Fire TV-, Android TV- eller Chromecast-enheden allerede er tændt og tilsluttet netværket. Du kan ikke caste fra Prime Video-appen på iOS til Fire TV-enheder og Fire Tablet til Chromecast/Android TV.
  3. Vælg Cast-ikonet i Prime Video-appen. Du vil derefter se skærmen Klar til at caste på dit tv.
  4. Vælg den enhed, du vil bruge.
  5. Vælg en titel, du gerne vil se. Denne titel vises derefter på den skærm, som Chromecast-enheden er tilsluttet, hvor du har betjeningsknapperne til afspilning, lydspor og undertekster på mobilenheden.
    Hvis du ønsker at ændre indstillingerne for undertekster på Chromecast på iOS-enheder, skal du stoppe med at caste til den pågældende enhed. Vælg derefter Indstillinger > Tilgængelighed > Undertekster og udvidede undertekster > Format, og vælg et format til dine undertekster. Du kan også oprette et nyt format, hvis du gerne vil bruge forskellige skrifttyper eller størrelser. Når en titel bliver castet fra Android-enheder, skal du trykke på menuen med tre prikker på skærmen. Vælg Undertekstformater, og slå Vis undertekster til. Du kan også vælge indstillinger for Underteksternes format og størrelse i menuen.
Bemærk: Hvis du har en Fire TV-enhed eller en Chromecast med Google TV, kan du også bruge enhedens fjernbetjening og bruge Prime Video-appen på den pågældende enhed samt muligheden for at caste.