1. Din konto

Se Prime Video på Chromecast

Hvis du vil bruge Google Chromecast til Prime Video, skal du bruge den nyeste version af Prime Video-appen til enten iOS eller Android.

1. Gå til Prime Video-appen, og vælg ikonet Cast.
  2. Vælg den Chromecast-enhed, du vil bruge.
    Din iOS- eller Android-enhed skal være tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast. Sørg for, at din Chromecast-enhed er opdateret. Sørg også for, at din Prime Video-app og iOS- eller Android-enhed også er opdateret. Hvis du bruger en Android-enhed, skal du sørge for, at Google Play Services også er opdateret. Prime Video-appen på Fire Tablet kan ikke oprette forbindelse til en Chromecast.
  3. Vælg en titel, du gerne vil se. Denne titel vises derefter på den skærm, som Chromecast er tilsluttet.
    Hvis du ønsker at ændre indstillingerne for undertekster på Chromecast på iOS-enheder, skal du stoppe med at caste til den pågældende enhed. Vælg derefter Indstillinger > Tilgængelighed > Undertekster og udvidede undertekster > Format, og vælg et format til dine undertekster. Når en titel bliver castet fra Android-enheder, skal du trykke på menuen med tre prikker på skærmen. Vælg Undertekstformater, og slå Vis undertekster til. Du kan også vælge indstillinger for Underteksternes format og størrelse i menuen.

Bemærk: Hvis du har Chromecast med Google-tv-enheden (først udgivet i 2020), kan du bruge enhedens fjernbetjening og Prime Video-appen på den pågældende enhed. Det er ud over Casting-muligheden.