Se Prime Video på Chromecast

Hvis du vil bruge Google Chromecast til Prime Video, skal du bruge den nyeste version af Prime Video-appen til enten iOS eller Android.

1. Gå til Prime Video-appen, og vælg ikonet Cast.
  2. Vælg den Chromecast-enhed, du vil bruge.
    Din iOS- eller Android-enhed skal være tilsluttet det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast. Sørg for, at din Chromecast er opdateret, uanset om den er en selvstændig enhed eller indbygget i en anden enhed. Sørg også for, at din Prime Video-app og iOS- eller Android-enhed også er opdateret. Hvis du bruger en Android-enhed, skal du sørge for, at Google Play Services også er opdateret. Prime Video-appen på Fire Tablets kan ikke bruge Chromecast.
  3. Vælg en titel, du gerne vil se. Denne titel vises derefter på den skærm, hvor Chromecast er tilsluttet.
    Hvis du ønsker at ændre indstillingerne for undertekster på Chromecast på iOS-enheder, skal du stoppe med at caste til den pågældende enhed. Vælg derefter Indstillinger > Tilgængelighed > Undertekster og udvidede undertekster > Format, og vælg et format til dine undertekster. Når en titel bliver castet fra Android-enheder, skal du trykke på menuen med tre prikker på skærmen. Vælg Undertekstformater, og slå Vis undertekster til. Du kan også vælge indstillinger for Underteksternes format og størrelse i menuen.
Bemærk: Hvis du har Chromecast med en Google TV-enhed (udgivet i 2020), kan du også downloade Prime Video-appen til Chromecast og bruge enhedens fjernbetjening til at gennemse og bruge Prime Video.