1. Din konto

Download Prime Video-titler

Hvis du vil downloade Prime Video-titler til offlinevisning, skal du have en Fire Tablet eller Prime Video-appen til iOS, Android, macOS eller Windows 10.

Hvis du vil downloade Prime Video-titler, skal du åbne Prime Video-appen på din enhed og finde den titel, du vil downloade. I Prime Video-appen til Android og Windows 10 kan du vælge, hvor du vil gemme downloadede titler. Vi anbefaler ikke, at downloads gemmes på drev tilsluttet via USB.

• For film: Vælg valgmuligheden for at downloade titlen fra detaljesiden.
  • For tv-serier: Der er mulighed for at downloade hele sæsonen. For at downloade individuelle episoder skal du vælge download-ikonet på listen over episoder.
    På nuværende tidspunkt er det ikke tilladt at afspille downloadet indhold via Chromecast eller Airplay. Offlineafspilning på et tv er muligt med understøttede enheder ved hjælp af de relevante adaptere.