Installer Prime Video på dine enheder

Ved hjælp af Prime Video-appen kan du se Prime Video.

Prime Video-appen er tilgængelig på en række forskellige fjernsyn, Amazon-enheder, mobilenheder, Blu-ray-afspillere, spilkonsoller og enheder til streaming af medier.

1. Åbn enhedens appbutik for at downloade og installere Prime Video-appen.
  2. ÅbnPrime Video-appen.
  3. Registrer din enhed – vælg Log ind og begynd at se, og indtast dine Amazon-kontooplysninger. Alternativt kan du vælge at registrere dig på Amazon-webstedet, hvor du får en kode, du skal angive.