1. Din konto

Installer Prime Video på dine enheder

Ved hjælp af Prime Video-appen kan du se Prime Video.

Prime Video-appen er tilgængelig på en række forskellige fjernsyn, Amazon-enheder, mobilenheder, Blu-ray-afspillere, spilkonsoller og enheder til streaming af medier.

1. Åbn enhedens appbutik for at downloade og installere Prime Video-appen.
  2. Åbn Prime Video-appen.
  3. Tilmeld din enhed ved at vælge Tilmeld på Amazon-webstedet. Du vil få en kode, du skal indtaste på et givet websted.
    Nogle enheder viser en QR-kode, der skal scannes ved hjælp af din mobilenhed, eller giver adgang til funktionen Log på og se nu ved hjælp af dine Amazon-kontooplysninger.