Konfigurer en Prime Video-pinkode på iOS

En Prime Video-pinkode begrænser muligheden for at købe eller se indhold på en individuel enhed.

Følgende enheder har deres egne indstillinger for børnesikring:

• Fire TV-enheder
  • Fire Tablets, der kører Fire OS 5.0 eller ældre

Konfigurer en Prime Video-pinkode:

• I Prime Video-appen til iOS skal du vælge Mine ting i den nederste menu og derefter vælge ikonet Indstillinger. Derfra skal du vælge Børnesikring og derefter Skift Prime Video-pinkode.
  • Angiv en pinkode, og klik derefter på Gem.
    Bemærk: Prime Video-pinkoder gælder kun for den enhed, de er konfigureret til. Angivelse eller ændring af din Prime Video-pinkode i Prime Video-appen aktiverer eller deaktiverer ikke automatisk indstillingerne for pinkode ved køb. Slå pinkode ved køb til eller fra ved at gå til Konto og indstillinger og derefter vælge Børnesikring. Købsbegrænsninger gælder alle enheder, der er registreret på en Prime Video-konto, mens visningsbegrænsningerne kun gælder for de enheder, du har valgt i Børnesikring.