Angi begrensninger i Prime Video

Prime Video-begrensninger lar deg begrense avspilling av innhold på Prime Video-enheter.

Fire-TV-enheter, Fire-nettbrett, Fire-telefoner og Microsoft Xbox 360-konsoller har sine egne foreldrekontrollinnstillinger.

• Gå til Konto og innstillinger.
  • I Prime Video-appen for Android eller iOS velger du Innstillinger fra menyen, og deretter Foreldrekontroll og Visningsbegrensninger.
  • Velg en aldersbegrensning og enhetene du vil den skal gjelde for, og klikk påLagre.

Note: Begrensninger gjelder kun enheten de er satt til.