Avbryte et utilsiktet kjøp

Du kan returnere en Prime Video-bestilling hvis du ikke har prøvd å se den eller laste den ned.

Du har 14 dager på deg til å returnere en utilsiktet eller uønsket Prime Video-bestilling i EU, og 48 timer i resten av verden:
  1. Fra Prime Video-appen eller nettstedet PrimeVideo.com velger du Mine ting og deretter Kjøp og leie.
  2. Velg tittelen som er feilaktig kjøpt eller leid. Dette laster inn tittelens informasjonsside. Når siden lastes, må du ikke klikke på avspillingsknappen.
  3. Hvis bestillingen din er gyldig for refusjon, kan du se og velge en knapp som sier Avbryt bestillingen.
  4. Velg en grunn for kanselleringen fra rullegardinmenyen, og klikk deretter Avbryt dette kjøpet. Når kanselleringen er fullført, mottar du refusjonen på betalingsmetoden som ble brukt for bestillingen.

Videoen fjernes også fra Mine ting eller Kjøp og leie som en del av refusjonsprosessen.