Problemer med å logge inn eller logge ut av Prime Video.

Dette gjør du hvis du ikke kan logge inn eller logge ut av Prime Video, eller hvis du ser feilkoder som 5005.

• Kontroller at du bruker riktige detaljer for kontoen du vil bruke til Prime Video.
  • Prøv på nytt – midlertidige tilkoblingsproblemer kan skape problemer med pålogging.
  • Hvis du ikke får til å logge ut, finner du Prime Video-innstillinger – Dine enheter. Klikk på Avregistrer ved siden av enheten du vil fjerne.