Hvordan caster jeg Prime Video til TV-en min?

Cast Prime Video til enheten din ved å følge trinnene nedenfor.

Cast til Chromecast/Android TV:

1. Slå på TV-en din. Sørg for at både TV-en og telefonen er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket.
  2. Casting fra iOS-enheten din oppnås ved å gå til Innstillinger > Prime Video og slå «Lokalt nettverk» PÅ.
  3. Trykk på «Cast»-ikonet. Du finner knappen nederst til høyre på mobilenheten.
  4. Velg Chromecast-enheten din.
  5. Når du er tilkoblet, vil du se en «Klar til å caste»-skjerm på TV-en.

Å caste til Fire TV:

1. Slå på TV-en din. Sørg for at både TV-en og telefonen er koblet til det samme Wi-Fi-nettverket.
  2. Bekreft at du er logget på Fire TV og mobilappen din med samme Amazon-konto.
  3. Trykk på «Cast»-ikonet. Du finner knappen nederst til høyre på mobilenheten. Merk: Du kan kun caste fra Android-enheten din.
  4. Velg din Fire TV-enhet.
  5. Når du er tilkoblet, vil du se en «Klar til å caste»-skjerm på TV-en.

Casting til andre enheter:

• For alle andre enheter er det viktig at du har lansert den nyeste versjonen av Prime Video-appen på enheten du vil caste fra. Følg deretter trinnene som er skissert under Fire TV. Hvis du fremdeles ikke kan caste, støtter vi for øyeblikket ikke casting til enheten din.