Slik caster du Prime Video på TV-en din

Hvis du har en Google Chromecast, en Android TV eller en Fire TV-enhet, kan du bruke mobilenheten din til å «caste» Prime Video til TV-en.

1. Slå på TV-en din.
  2. Åpne Prime Video-appen på en Android-mobilenhet, iPhone, iPad, iPod Touch eller Fire Tablet. Kontroller at du er logget på Prime Video-appen, og at du bruker samme nettverk som den tilkoblede enheten (Fire TV, Android TV eller Chromecast).
    Kontroller at Fire TV, Android TV eller Chromecast-enheten allerede er slått på og koblet til nettverket. Du kan ikke caste fra Prime Video-appen på iOS til Fire TV-enheter, og Fire Tablet til Chromecast/Android TV.
  3. Velg Cast-ikonet på Prime Video-appen din. Du får opp skjermen Klar til å caste på TV-en.
  4. Velg enheten du vil bruke.
  5. Velg en tittel du vil se. Denne tittelen vises deretter på skjermen Chromecast er koblet til, og styring av avspilling, lydspor og undertekster styres via mobilenheten.
    Hvis du vil endre innstillingene for undertekster på Chromecast via en iOS-enhet, må du stoppe castingen på enheten. Velg deretter Innstillinger > Tilgjengelighet > Undertekster > Stil og velg stilen du vil bruke for undertekster. Du kan også opprette en ny stil hvis du ønsker å bruke forskjellige skrifttyper eller størrelser. På Android-enheter trykker du på menyen med tre prikker mens tittelen castes. Velg Stiler for undertekster og aktiver Vis teksting. Du kan også velgeStørrelse og stil for undertekster fra denne menyen.
Merk: Hvis du har en Fire TV-enhet eller en Chromecast med Google TV, kan du også bruke enhetens fjernkontroll og bruke Prime Video-appen på den enheten samt Casting-alternativet.