Se Prime Video på Chromecast

For å bruke Google Chromecast med Prime Video trenger du den nyeste versjonen av Prime Video-appen for iOS eller Android.

1. Velg Cast-ikonet fra Prime Video-appen.
  2. Velg Chromecast-enheten du vil bruke.
    iOS- eller Android-enheten må være koblet til samme Wi-Fi-nettverk som Chromecast-enheten. Kontroller at Chromecast-enheten din, enten frittstående eller innebygd i en annen enhet, er oppdatert. Kontroller at Prime Video-appen og iOS- eller Android-enheten også er oppdatert. Hvis du bruker en Android-enhet, kontroller at Google Play Services også er oppdatert.
  3. Velg en tittel du vil se. Denne tittelen vises så på skjermen Chromecast-enheten er koblet til.
    Hvis du vil endre innstillingene for undertekster på Chromecast, må du koble ut Chromecast og deretter navigere til tilgjengelighetsinnstillingene på iOS- eller Android-enheten for å justere innstillingene for undertekster der.