1. Min konto

Støtte for UEFA Champions League

Dette gjør du om du har problemer med å se direktesendinger fra UEFA Champions League på Prime Video.

Spørsmål og svar

1) Må jeg betale ekstra for å se UEFA Champions League på Prime Video?

Prime-medlemmer i Italia kan se UEFA Champions League på Prime Video uten ekstra kostnader. Personer som ikke er Prime-medlemmer, kan starte en 30-dagers gratis prøveperiode på Prime (€ 4,99/måned eller € 49,90/år). For mer informasjon kan du besøke amazon.it/prime

2) Hvordan kan jeg registrere meg for Amazon Prime?

Kunder kan starte en 30-dagers gratis prøveversjon av Amazon Prime eller registrere seg for € 4,99/måned eller € 49,90/år. I tillegg til UEFA Champions League kan Prime-kunder nyte godt av flere andre fordeler, deriblant gratis Premium-frakt, eksklusive rabatter og tilbud, Amazon Originals, filmer og TV-programmer og over 2 millioner sanger uten reklame. For mer informasjon kan du besøke amazon.it/prime.

3) Hvilke UEFA Champions League-kamper vil være tilgjengelige direkte på Prime Video?

I 2022/2023-sesongen vil Prime Video fortsette å sende toppkampen på onsdag i hver UEFA Champions League-serierunde fra sluttkamper til semifinaler. Det vil bli valgt en kamp med et italiensk lag, forutsatt at et italiensk lag er med i konkurransen. I tillegg vil Prime Video også sende UEFA Super Cup onsdag 10. august 2022, 21:00 (GMT+2).

4) Hvor kan jeg se direktesendt UEFA Champions League-dekning?

Gå til Prime Video-appen på enheten din, så får du se kamper som annonseres under «direktesendinger og kommende arrangementer», ellers kan du gå til primevideo.com og klikke på Prime Video, hvor du får se en kobling til «direktesendinger og kommende arrangementer». Alternativt kan du gå til Prime Video-appen (eller hjemmesiden til primevideo.com) og søke etter «UEFA Champions League». Se landingssiden for UEFA Champions League for alle enheter som støttes avinnhold.

5) Hva er den neste direktesendte UEFA Champions League-kampen på Prime Video?

Hvis du vil ha informasjon om den neste direktesendte UEFA Champions League-kampen på Prime Video, kan du gå til UCL-hubsiden her.

6) Utover direktesendte kamper, hvilket annet innhold kan jeg se på?

Det vises et høydepunktshow rett etter sendingen av onsdagens direktesendte kamp på Prime Video. Dette showet inneholder høydepunkter i alle kampene som spilles på onsdag. Når høydepunktshowet er over, er det fortsatt tilgjengelig som en video på forespørsel til torsdag 24:00 CET på Prime Video.

En full reprise samt høydepunkter (kort og utvidet) av den direktesendte kampen kommer til å være tilgjengelig ca. 30 minutter etter kampen blåses av. Frittstående klipp av alle andre kamper på tirsdag og onsdag kommer også til å være tilgjengelig som videoer på forespørsel til torsdag 24:00 CET ca. 30 minutter etter kampen blåses av.

Ekstra spennende UEFA Champions League-programmer og andre Amazon-originaler er tilgjengelig som videoer på forespørsel.

7) Jeg har problemer med strømmingen, hva kan jeg gjøre?

Kontroller først enhetens båndbredde/netthastighet. Prime Video anbefaler en minimal nedlastningshastighet på 1 Mbps for SD og 5 Mbps for HD. Prime Video strømmer med høyest mulig kvalitet basert på båndbreddehastigheten som er tilgjengelig. Hvis du opplever problemer med at videoen «rister» eller har mye bevegelsesvibrering, anbefaler vi at du slår av bevegelsesinnstillingen på TV-en din. Denne innstillingen har kanskje et annet navn, avhengig av TV-produsenten. Noen eksempler på bevegelsesinnstillinger er Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion og Motion Picture. Ta kontakt med oss om du fortsatt har problemer.

8) Strømmingen min er forsinket, hvordan kan jeg minimere dette?

Selv om alle enheter er optimalisert for å gi en jevn og tydelig seeropplevelse, tilbyr enkelte enheter mindre forsinkelse mellom direktesendingen og strømmingen din. For at visningsopplevelsen din skal være optimal, anbefaler vi at du bruker Fire TV eller en iOS- eller Android-enhet.

9) Hvilke enheter støtter du? Hvilke enheter kan jeg bruke for å direktestrømme UEFA Champions League-kamper?

Se UEFA Champions League hjemme eller på farten med valget ditt mellom hundrevis av kompatible enheter. Strøm fra nettet eller bruk Prime Video-appen på smarttelefonen, nettbrettet, set-top-boksen, spillkonsollen eller smart-TV-en. For en fullstendig liste over kompatible enheter kan du gå til delen Støttede enheter her.

10) Kan jeg se UEFA Champions League-kampene i puber eller barer?

Onsdagens toppkamp kommer til å være tilgjengelig i Sky-puber i Italia i henhold til lokalene som anskaffer en egnet pakke. Sjekk med din lokale pub, da tilgjengeligheten kan variere basert på oppsett og lokale begrensninger knyttet til nedstengning. Hvis du driver en pub eller andre kommersielle lokaler og vil vise kampene, må du kjøpe Sportsbar- eller International-pakken gjennom Sky-forretningstilbudet .

11) Kan jeg se UEFA Champions League-kamper mens jeg reiser?

Prime-medlemmer bosatt i Italia, får muligheten til å se direktesendte fotballkamper, repriser og høydepunkter mens de reiser rundt i EU. Andre internasjonale plasseringer støttes ikke.

12) Fra hvilke steder kan jeg se UEFA Champions League-kamper på Prime Video?

UEFA Champions League på Prime Video er tilgjengelig for Prime-medlemmer i Italia (inkludert San Marino og Vatikanstaten).

13) Jeg mottar en posisjonsfeil når jeg prøver å se en kamp.

UEFA Champions League-kamper på Prime Video er kun tilgjengelig for Prime-medlemmer bosatt i Italia (inkludert San Marino og Vatikanstaten), når de strømmer fra Italia eller innenfor EU. Kunder som bor på andre internasjonale steder er ikke kvalifiserte. Prime Video støtter ikke strømming via VPN (Virtual Private Network) eller proxy-tilkoblinger. Hvis du vil se Prime Video, må du deaktivere disse tjenestene på enheten din eller prøve å bytte til en annen tilgjengelig tilkobling.

14) Kommer alle kampene med kommentatorer?

Ja, alle kampene kommer med kommentatorer på italiensk. Et naturlig lydalternativ kommer til å være tilgjengelig via lydinnstillingene, slik at du kan skreddersy den direktesendte kringkastingsopplevelsen.

15) Hvorfor kan jeg ikke få tilgang til direktesendt sport på enheten min?

Følgende enheter støtter ikke direkteavspilling på Prime Video, og du vil derfor ikke kunne se kamper på disse enhetene:

• LG Hawaii TV: enkelte LG TV-er fra 2015 og tidligere
  • Sony Bravia TV: enkelte Bravia TV-er fra 2015 og tidligere
  • Sony Bravia Blu-Ray Disc Player
  • Xbox 360-spillkonsoll

16) Kan jeg spole tilbake, sette på pause og spole fremover på enheten min?

Du kan spole fremover og tilbake og sette avspillingen på pause på mobilenheter med Android og iOS, i nettlesere (Chrome, Firefox, Edge), på Fire TV, Google Chromecast, Apple TV (tredje generasjon og nyere) og på enkelte smart-TV-er. Bruk knappen «Se fra begynnelsen» på informasjonssiden eller i mediaspilleren for å se kampen fra avspark. Vær oppmerksom på at disse funksjonene ikke støttes på alle enheter.

17) Hvordan kan jeg slå undertekster av og på?

Du kan slå undertekstene av og på ved å klikke på «opp» på fjernkontrollen og velge undertekstalternativene. For enkelte enheter ser undertekst-ikonet ut som en dialogboks, eller det kan vises som et menyalternativ under «Undertekster» på videoens informasjonsside.

18) Kan jeg se statistikk, lagoppstillinger osv. mens jeg ser på UEFA Champions League-kamper? Hvilke X-Ray-funksjoner er tilgjengelige for UEFA Champions League-kamper?

Ja. Røntgenfunksjoner vil være tilgjengelige på alle støttede klienter (FTV, Android, iOS og Web). På smarttelefoner, nettbrett og nett velger du "Statistikk og høydepunkter" under avspilling for å se kampstatistikk gitt i sanntid, for eksempel mål, fotballbesittelse, skudd på mål, hjørner, kort, tilbakelagte avstander, pasninger fullført og mye mer. På Fire TV kan du gå til spillerkontrollene under avspilling og trykke på «opp»-knappen på Fire TV-fjernkontrollen for å få tilgang til røntgenfunksjoner.

X-Ray for direktesendt sport gir tilleggsinformasjon, som sanntidsstatistikk, direktesendte play-by-plays, lag- og spillerinformasjon og mer mens du ser på kampene. Få tilgang til X-ray for én av følgende enheter:

• Fire TV: Klikk på opp-knappen på Fire TV-fjernkontrollen.
  • iOS-/Android-telefoner: Roter enheten vertikalt eller trykk på X-Ray-knappen øverst til venstre på skjermen.
  • iOS-/Android-telefoner eller -nettbrett: Roter enheten vertikalt eller trykk på X-Ray-knappen øverst til venstre på skjermen.
  • Nett: Klikk på «statistikk og høydepunkter».

19) Hvilken annen informasjon er tilgjengelig?

Besøk hjelpesidene våre her . For ytterligere hjelp kan du ta kontakt med oss.