Prime Video-systemkrav for datamaskiner

Prime Video er tilgjengelig via en nettleser på en datamaskin som kjører Windows, Mac OS, Chrome OS eller Linux.

Note: Ikke alle Prime Video-titler støtter alle funksjonene.

Kontroller at du bruker den nyeste versjonen av en av disse nettleserne for å få tilgang til Prime Video:

• Google Chrome
  • Mozilla Firefox
  • Microsoft Internet Explorer
  • Microsoft Edge
  • Safari
  • Opera

Prime Video-avspilling støttes i disse nettleserne. Hvis du kjører et annet operativsystem enn Windows eller Mac OS, begrenses avspilling til Standard Definition.

Nettlesere

• Videokvalitet på strømmingen – opptil HD
  • Lydkvalitet – Stereo
  • Undertekster – Ja
  • Lydbeskrivelser – Ja
  • Live-strømming – Ja
  • Støtte for direkteannonse – Ja
  • Annonsestøttede kanaler – Ja