1. Min konto

Avbryte Prime Video-abonnementet mitt

Du avbryter abonnementet via Internett.

Hvis abonnementet ble opprettet via en tredjepart, som en mobiltjenesteleverandør, må du ta kontakt med dem for mer hjelp.

• Gå til Konto og innstillinger, og velg deretter Konto-fanen.
  • Velg Avslutt abonnement for et abonnement kun for Prime Video-abonnement. Prime Video er også inkludert i et Amazon Prime-medlemskap. Hvis du vil avbryte et Amazon Prime-medlemskap, velger du Rediger på Amazon under Prime-medlemskap.

Ytterligere abonnementer knyttet til Amazon Prime- eller Prime Video-medlemskapet ditt vil ikke bli fornyet når Amazon Prime-medlemskapet avsluttes.