Avslutte Prime Video-medlemskapet mitt

Du kan avslutte Prime Video-medlemskap på nett.

Note: Hvis medlemskapet ble opprettet via en tredjepart, som en mobiltjenesteleverandør, må du ta kontakt med dem for mer hjelp.

Slik slår du av automatisk fornyelse på primevideo.com:

Hvis du får tilgang til Prime Video som en del av et bare Prime Video-medlemskap:

1. Gå til Konto og innstillinger.
  2. Din konto-fanen, se etter Ditt medlemskap.
  3. Velg Avslutt medlemskap, og bekreft.

Hvis du får tilgang til Prime Video som en del av et Amazon Prime-medlemskap:

1. Gå til Konto og innstillinger.
  2. Din konto-fanen velger du Rediger på Amazon i Ditt medlemskap.
  3. Velg Avslutt medlemskap og fordeler eller Avslutt prøveperiode og fordeler (etter hva som er aktuelt), og bekreft.

Ytterligere medlemskap knyttet til Amazon Prime- eller Prime Video-medlemskapet ditt vil ikke fornyes når Amazon Prime-medlemskapet avsluttes.