Beperkingen voor Prime Video installeren

Met beperkingen voor Prime Video kun je het afspelen van content op Prime Video-apparaten beperken.

Fire TV-apparaten, Fire Tablets, Fire Phones en Microsoft Xbox 360-consoles hebben hun eigen instellingen voor ouderlijk toezicht.

• Ga naar Account en instellingen.
  • Selecteer Instellingen in het menu van de Prime Video-app voor Android of iOS en selecteer vervolgens Ouderlijk toezicht en daarna Weergavebeperkingen.
  • Selecteer een leeftijdsrestrictie en de apparaten waarop je deze wilt toepassen en klik op Opslaan.

Notitie: Beperkingen zijn alleen van toepassing op het apparaat waarvoor ze zijn ingesteld.