1. Din konto

Konfigurer begrænsninger på Prime Video på internettet

Prime Video-begrænsninger giver dig mulighed for at begrænse afspilning af indhold på Prime Video-enheder.

Fire TV-enheder har deres egne indstillinger for børnesikring:

Sådan konfigurerer du begrænsninger:

• På en pc eller Mac skal du gå til Konto og indstillinger og vælge Begrænsninger.
  • Vælg en aldersbegrænsning og de enheder, den skal gælde for, og klik derefter på Gem.
    Bemærk: Købsbegrænsninger gælder for alle profiler på din konto. Visningsbegrænsninger gælder kun for de enheder, de er konfigureret til.