Hjælp til Ligue 1

Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du har problemer med at se livedækningen af Ligue 1 på Prime Video.

Spørgsmål og svar

Bemærk, at denne side kun gælder for kunder i Frankrig og de oversøiske franske territorier, der har abonnement på adgang til Ligue 1-dækning.

1) Hvilke Ligue 1 Uber Eats-kampe vil kunne ses live på Prime Video?

Fra og med 2021/22-sæsonen og tre sæsoner frem har Amazon sikret sig rettighederne til eksklusivt at sende 8 ud 10 kampe pr. spillerunde. Ved almindelige weekendrunder indbefatter dette normalt kampe, der spilles fredag kl. 21.00, lørdag kl. 17.00 og søndag kl. 13.00, 15.00 og 20.45 CET samt et par midtugerunder i løbet af sæsonen.

Derudover sender Amazon også Trophée des Champions-kampen den 1. august 2021 og et ugentligt program med højdepunkter søndag aften.

2) Hvilket andet indhold kan jeg se ud over livekampe?

Alle fodboldkampe i Ligue 1 har optakter og analyser efter kampen på mindst 15 minutter samt en halvlegsudsendelse.

Derudover viser vi et ugentligt tv-program med højdepunkter søndag aften kl. 19.00, som runder kampene fra den aktuelle spillerunde inden søndagens aftenkamp kl. 20.45 CET. En fuld genafspilning af alle viste livekampe og tv-programmet med højdepunkterne vil være tilgængelig ca. 15 minutter efter udsendelsen er slut, og de forbliver tilgængelige i 7 dage.

3) Hvordan ser jeg Ligue 2 BKT-kampe?

Amazons transmission af Ligue 2 BKT-fodbold sker gennem et nyt partnerskab med L’Equipe. La Chaîne L'Equipe viser Ligue 2 Multiplex-programmet, som dækker alle otte fodboldkampe med kampstart lørdag kl. 19.00, på sin gratis kanal gennem hele første sæson. Derudover viser L'Equipe alle otte Ligue 2 BKT-fodboldkampe fra Ligue 2 BKT i sin egen app med gratis visning af de første 10 spillerunder frem til slutningen af september, hvorefter disse kampe udelukkende kan ses på Amazon.

4) På hvilke enheder kan jeg livestreame Ligue 1 Uber Eats-kampe på Prime Video?

Livesport understøttes på Amazon-enheder såsom Fire TV og Fire Tablet, i webbrowsere og på tilsluttede enheder via Prime Video-appen, herunder kompatible spilkonsoller (PS3, PS4, PS5, Xbox One), modtagerbokse og multimedieafspillere (Google Chromecast, Orange, Bouygues Telecom, SFR, Free, Apple TV 4K og Apple TV (3. og 4. generation)), smart-tv'er, Blu-ray-afspillere, iOS- eller Android-tablets og -mobiltelefoner, der har den nyeste version af Prime Video-appen. Du får den bedste oplevelse med livesport ved at se Ligue 1 på en Fire TV-enhed. Du kan finde flere oplysninger på: www.amazon.fr/ligue1.

5) Hvordan ser jeg Ligue 1 på Prime Video, når jeg har tilmeldt mig?

Åbn Prime Video-appen på din enhed, hvorefter du kan se de tilgængelige Ligue 1-kampe i kanalrækken "Live og kommende". Alternativt kan du søge efter "Ligue 1" i din Prime Video-app.

6) Hvem præsenterer og kommenterer (kommentatorer) kampene fra Ligue 1 på Prime Video?

Thibault Le Rol er hovedværten for søndagskampen kl. 20.45 og fredagskampen kl. 21.00, Marina Lorenzo er hovedværten på det ugentlige tv-program med højdepunkter, og de to hovedkommentatorer på kampene er Smail Bouabdellah og Julien Brun.

Yderligere oplysninger om værter vil blive offentliggjort i de kommende uger inden starten af den nye sæson i august.

7) Er der kommentatorer på alle fodboldkampe?

Ja, alle kampe dækkes på fransk.

8) Hvilken videoopløsning sendes Ligue 1-kampene på Prime Video i?

Ligue 1-kampe er tilgængelige i HD (høj opløsning). Prime Video tilbyder en optimal streamingoplevelse afhængigt af den tilgængelige båndbreddehastighed.

9) Kan jeg se Ligue 1 på Prime Video i Belgien eller Luxembourg?

Den franske Ligue de Football Professionnel tilbyder separate senderettigheder for hvert land. Prime Video har kun rettighederne for Frankrig og de franske territorier. Resten af verden er ikke inkluderet.

10) Hvordan slår jeg undertekster til eller fra?

Der vil være mulighed for at slå undertekster til under kampene med kampstart fredag kl. 21.00, lørdag kl. 17.00 og søndag kl. 20.45. Derudover vil der også være undertekster til Trophée des Champions-kampen den 1. august 2021, Multiplex-programmet søndag kl. 15.00 og Dimanche Soir Football, det ugentlige højdepunktsprogram, der vises søndag kl. 19.00.

Du kan slå undertekster til eller fra for kampe, der understøtter funktionen, ved at vælge ikonet "CC" i afspilningsknapperne. På nogle enheder ser ikonet for undertekster ud som en dialogboks, eller det kan være angivet som et menupunkt under "Undertekster" på siden med detaljer om videoen.

11) Kan jeg spole tilbage, sætte på pause og spole frem på min enhed?

Du kan spole tilbage, sætte på pause og spole frem på Android- og iOS-mobilenheder, web (Chrome, Firefox, Edge), Fire TV, Google Chromecast, Apple TV (3. generation og nyere) og udvalgte smart-tv'er. Brug afspilningsknapperne til at se fra begyndelsen på siden med detaljer eller i afspilleren, når kampen er fløjtet i gang. Bemærk, at disse funktioner ikke understøttes på alle enheder.

12) Hvilken videoopløsning sendes Ligue 1-kampene på Prime Video i?

Ligue 1-kampe er tilgængelige i HD (høj opløsning). Prime Video tilbyder en optimal streamingoplevelse afhængigt af den tilgængelige båndbreddehastighed.

13) Kan jeg se med på flere enheder?

Kunder kan streame op til tre forskellige kampe på samme tid fra samme Amazon-konto og kan streame den samme kamp på to forskellige enheder ad gangen.

14) Jeg oplever streamingproblemer. Hvad skal jeg gøre?

Først skal du kontrollere hastigheden af enhedens båndbredde. For at opnå den bedste livestreaming-oplevelse anbefaler Prime Video en downloadhastighed på mindst 1 Mbps til SD og 5 Mbps til HD. Prime Video vil tilbyde den højest mulige streamingkvalitet baseret på den båndbreddehastighed, der er til rådighed. Hvis du oplever problemer med video, der hakker, eller videobevægelse, anbefaler vi, at du deaktiverer bevægelsesindstillingen på dit tv. Denne indstilling kan have et andet navn, afhængigt af tv-producenten. Nogle eksempler på bevægelsesindstillingen omfatter Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion og Motion Picture.

15) Jeg oplever forsinkelser i streamingen. Hvordan reducerer jeg dette?

Selvom alle enheder er optimeret til at give en jævn og klar visningsoplevelse, giver nogle enheder mindre forsinkelse mellem livekampen og din stream. Vi anbefaler, at du bruger en Fire TV-, iOS- eller Android-enhed for at få den bedste oplevelse.

16) Jeg modtager en lokationsfejl, når jeg prøver at se noget.

Ligue 1-kampe på Prime Video kan kun ses af kunder i Frankrig og de franske territorier. Der er ikke adgang fra andre internationale områder. Prime Video understøtter ikke streaming af indhold via VPN (Virtual Private Network) eller proxyforbindelser. Hvis du vil se Prime Video, skal du deaktivere disse tjenester på din enhed eller prøve at skifte til en anden tilgængelig forbindelse.

17) Hvordan installerer jeg Prime Video-appen på mine enheder?

Prime Video-appen er tilgængelig på alle større modtagerbokse, flere smart-tv'er, Amazon-enheder, mobilenheder, Blu-Ray-afspillere, spilkonsoller og mediestreamingenheder.

1. Åbn din enheds appbutik for at downloade og installere Prime Video-appen.

2. Åbn Prime Video-appen.

3. Registrér din enhed ved at vælge Registrér på Amazons websted. Du får en kode, som du skal indtaste på et angivet websted. Nogle enheder kan vise muligheden "Log på og se nu" med dine Amazon-kontooplysninger.

18) Hvorfor kan jeg ikke se livesport på min enhed?

Følgende enheder er ikke kompatible med livestreaming på Prime Video, og du vil ikke kunne se Ligue 1 på dem:

- Sony Bravia-tv'er: Udvalgte modeller fra 2015 og ældre.

- Sony Bravia Blu-Ray-afspiller

- Xbox 360-spillekonsol

- LG Hawaii-tv'er: Udvalgte modeller fra 2015 og ældre

- Roku: Roku-enheder frem til 2014-modeller (undtagen Roku 3, som er kompatibel)

- TiVo 4/5/Mini-enheder

- Panasonic Viera-smart-tv

- Viera Blu-Ray-afspiller

- Sigma TV de Loewe

- 2014 Vizio TV-modeller

- Sharp MTK 5655-tv

Hvis du ikke kan se livesport på din iOS- eller Android-mobilenhed, skal du opdatere din app for at sikre, at du bruger den nyeste version. Hvis du bruger en Android-enhed: Åbn appen Google Play Butik, søg efter "Prime Video", og tryk på "Opdater". Hvis du bruger en iOS-enhed: Åbn App Store, søg efter "Prime Video", og tryk derefter på "Opdater".