Foreldrekontroll i Prime Video

Prime Video-foreldrekontrollen gir deg muligheten til å sette begrensninger for videoinnholdet som kan ses eller kjøpes på enheten din.

Prime Video-foreldrekontrollen fungerer ved å kreve inntasting av PIN-koden din for å omgå kjøps- eller visningsbegrensninger du har aktivert.

Merk: Følgende enheter har egne foreldrekontroll-innstillinger som begrenser tilgang til innhold og kjøp, og du må administrere disse innstillingene direkte på enheten:
  • Amazon Fire-TV-enheter (Fire-TV og Fire TV-pinne)
  • Fire Tablet med Fire OS 5.0 eller eldre