1. Min konto

Opprette og administrere Prime Video-profiler på Fire TV

Du kan opprette og administrere Prime Video-profiler gjennom Prime Video-appen på Fire TV-enhetene dine.

Du kan ha opptil seks brukerprofiler (standardprofilen pluss fem ytterligere profiler for enten voksne eller barn) i Prime Video med én enkelt Amazon-konto.

Slik oppretter og administrerer (redigerer/sletter) du en Prime Video-profil via Prime Video-appen på Fire-TV:

• Du kan velge og redigere profiler ved første oppstart av Prime Video-appen. Ellers,
  • Velg profilikonet øverst på menyen på skjermen.
  • Velg en annen profil hvis du vil bytte mellom profiler.
  • Dersom du vil redigere en eksisterende profil i denne menyen, kan du bruke Fire TVs fjernkontroll til å velge profilen du vil redigere, og deretter velge Rediger profil. Å velge Ny tar deg til skjermen for å opprette en ny profil.