Stille inn en Prime Video-PIN-kode

En Prime Video-PIN-kode begrenser muligheten til å kjøpe eller se innhold på en bestemt enhet.

Fire-TV-enheter, Fire-nettbrett og Fire-telefoner har sine egne foreldrekontrollinnstillinger.

• Gå til Konto og innstillinger, og velg Foreldrekontroll.
  • I Prime Video-appen for Android eller iOS velger du Mine ting fra den nederste menyen, deretter velger du ikonet for Innstillinger. Der velger du Foreldrekontroll og deretter Endre Prime Video-PIN.
  • Skriv inn en PIN, og klikk på Lagre.

Note: Prime Video-PIN-koder gjelder kun enheten de er stilt inn for. Å stille inn eller endre Prime Video-PIN-koden i Prime Video-appen aktiverer eller deaktiverer ikke automatisk bruk av PIN-kode i kjøpsinnstillingene. Bruk av PIN-kode ved kjøp kan kun aktiveres eller deaktiveres gjennom Prime Video-siden Konto og innstillinger.