Lag en Prime Video-PIN-kode

En Prime Video-PIN-kode begrenser muligheten til å kjøpe eller se innhold på en bestemt enhet.

Fire-TV-enheter, Fire-nettbrett, Fire-telefoner og Microsoft Xbox 360-konsoller har sine egne foreldrekontrollinnstillinger.

• Gå til Konto og innstillinger.
  • I Prime Video-appen for Android eller iOS velger du Innstillinger fra menyen, og deretter Foreldrekontroll og Endre Prime Video-PIN.
  • Skriv inn en PIN, og klikk på Lagre.

Note: Prime Video-PIN-koder gjelder kun enheten de er satt til.