Konfigurere en Prime Video-PIN-kode på nett

En Prime Video-PIN-kode begrenser muligheten til å kjøpe eller se innhold på en bestemt enhet.

Prime Video-PIN-koden gjelder på alle enheter når de er konfigurert. Følgende enheter har sine egne innstillinger for foreldrekontroll.

• Fire TV-enheter
  • Fire Tablet med FireOS 5.0 eller eldre

Slik konfigurerer du en Prime Video-PIN-kode:

• På en PC eller Mac går du til Konto og innstillinger og velger Foreldrekontroll
  • Skriv inn en PIN, og klikk på Lagre.
    Merk: Prime Video PIN-koder gjelder på alle enheter når de er konfigurert. Foreldrekontrollbegrensninger gjelder bare for enheten de ble konfigurert for.