1. Min konto

Hva er inkludert i Prime Video Channels?

Prime Video Channels er Amazon Prime-fordelen som lar deg velge kanaler mot en tilleggsavgift. Amazon Prime-medlemmer kan legge til kanaler – uten behov for kabler.

Abonnementsleverandører kan håndtere tilgjengeligheten for titler som er inkludert i sine tjenester.

Med enkelte kanalmedlemskap følger også Se live-funksjonen. Denne funksjonen gir deg muligheten til å strømme programmer direkte på støttede enheter samtidig som de sendes på TV.