Laste ned Prime Video-titler

Du må ha et Fire Tablet eller Prime Video-appen for iOS, Android eller Windows 10 for å laste ned Prime Video-titler.

I Prime Video-appen for Android og Windows 10 kan du velge hvor disse nedlastingene skal lagres. Vi anbefaler ikke at de lagres på USB-tilkoblede stasjoner.

• For filmer: Velg alternativet for å laste ned tittelen fra informasjonssiden.
  • For TV-serier: Det er et alternativ å laste ned hele sesongen. Velg nedlastingsikonet i listen over episoder for å laste ned individuelle episoder. For øyeblikket kan du ikke spille av nedlastet innhold over Chromecast eller Airplay. Avspilling i frakoblet modus til en TV er mulig med enheter som støtter dette og ved bruk av egnede adaptere.