Støtte for Ligue 1

Dette gjør du hvis du har problemer med å se direktesendinger fra Ligue 1 på Prime Video.

Spørsmål og svar

Vær oppmerksom på at denne siden bare er aktuell for kunder i Frankrike og franske territorier som abonnerer på Ligue 1-kamper.

1) Hvilke Ligue 1 Uber Eats-kamper sendes direkte på Prime Video?

For sesongen 2021/22 og de neste tre sesongene har Amazon skaffet seg eksklusive rettigheter til å sende åtte av ti kamper per kamprunde. I vanlige helgerunder omfatter dette vanligvis kamper på fredager kl. 21.00, lørdager kl. 17.00 og søndager kl. 13.00, 15.00 og 20.45 CET. I tillegg sendes enkelte runder på hverdager i løpet av sesongen.

Amazon sender også Trophée des Champions-kampen 1. august 2021 og et ukentlig show med høydepunkter søndag kveld.

2) Hva slags innhold er tilgjengelig i tillegg til direktesendte kamper?

Hver Ligue 1-kamp vil ha minst et 15 min pre- & post-kampshow samt et pauseshow.

I tillegg sendes et ukentlig show med høydepunkter søndag kveld kl. 19.00 som dekker den siste runden så langt. Dette showet avløses av kampen kl. 20.45 CET. En full reprise av alle kringkastede livekamper og høydepunktsshowet vil være tilgjengelig omtrent innen 15 minutter etter slutten av sendingen og vil forbli tilgjengelig for å se etter behov i 7 dager.

3) Hvordan ser jeg Ligue 2 BKT-kamper?

Amazons overføring av Ligue 2-fotballkamper skjer gjennom et nytt samarbeid med L'Equipe. På gratiskanalen sin viser La Chaîne L'Equipe Ligue 2 Multiplex-showet, som dekker alle de åtte kampene som spilles lørdager kl. 19.00 gjennom den første sesongen. I tillegg viser L'Equipe alle de åtte individuelle Ligue 2 BKT-kampene gratis i appen sin gjennom de første ti kamprundene frem til slutten av september. Deretter har Amazon eksklusive rettigheter til å vise disse kampene.

4) På hvilke enheter kan jeg strømme Ligue 1 Uber Eats-kamper direkte på Prime Video?

Direktesendt sport støttes på Amazon-enheter som Fire TV og Fire Tablet, nettlesere og enheter tilkoblet gjennom den nyeste versjonen av Prime Video-appen, inkludert kompatible spillkonsoller (PS3, PS4, PS5, Xbox One), set-top-bokser og multimediespillere (Google Chromecast, Orange, Bouygues Telecom, SFR, Free, Apple TV 4K og Apple TV (tredje og fjerde generasjon)), smart TV-er, Blu-Ray-spillere, nettbrett og mobiltelefoner (iOS eller Android). For den beste direktesportseeropplevelse, se Ligue 1 på en Fire TV-enhet. Du finner mer informasjon på www.amazon.fr/ligue1.

5) Hvordan ser jeg Ligue 1 på Prime Video etter at jeg har registrert meg?

Åpne Prime Video-appen på enheten din. Kampene som er tilgjengelige i Ligue 1, er oppført på raden for direktesendinger og kommende arrangementer. Du kan alternativt søke etter «Ligue 1» i Prime Video-appen.

6) Hvem presenterer og kommenterer kampene under overføringen av Ligue 1 på Prime Video?

Thibault Le Rol er programvert under kampen kl. på 20.45 på søndager og kl. 21.00 på fredager, mens Marina Lorenzo er programvert under showet med høydepunkter på søndager. Hovedkommentatorene er Smail Bouabdellah og Julien Brun.

Ytterligere detaljer om kringkastingstalent vil komme i de kommende ukene foran starten av den nye sesongen i august.

7) Blir alle kampene kommentert?

Ja, alle kampene vil ha franskspråklige kommentatorer.

8) Hva er videooppløsningen under Ligue 1-overføringene på Prime Video?

Ligue 1-kamper vil være tilgjengelig i høy oppløsning (HD). Prime Video gir en optimal strømmeopplevelse avhengig av tilgjengelig båndbreddehastighet.

9) Kan jeg se Ligue 1 på Prime Video i Belgia og Luxembourg?

Den franske Ligue de Football Professionnel tilbyr kringkastingsrettigheter separat for hvert land. Prime Video har kun rettigheter for Metropolitan France og franske territorier. Sendingene er ikke tilgjengelige i resten av verden.

10) Hvordan slår jeg undertekstene av og på?

Undertekster er tilgjengelig under kampene som sendes fredager kl. 21.00, lørdager kl. 17:00 og søndager kl. 20.45. I tillegg er undertekster tilgjengelig under Trophée des Champions-kampen 1. august 2021, Multiplex-showet søndager kl. 15.00 og «Dimanche Soir Football» – de ukentlige høydepunktene på søndager kl. 19:00.

Du kan slå undertekstene av og på ved å velge ikonet for undertekster i avspillingskontrollene dine. For enkelte enheter ser undertekst-ikonet ut som en dialogboks, eller det kan vises som et menyalternativ under «Undertekster» på videoens informasjonsside.

11) Kan jeg spole fremover og tilbake og sette avspillingen på pause på enheten min?

Du kan spole fremover og tilbake og sette avspillingen på pause på mobilenheter med Android og iOS, i nettlesere (Chrome, Firefox, Edge), på Fire TV, Google Chromecast, Apple TV (tredje generasjon og nyere) og på enkelte smart-TV-er. Bruk «Se fra begynnelsen»-knappen på informasjonssiden eller i avspilleren for å gå tilbake til avspark. Vær oppmerksom på at disse funksjonene ikke støttes på alle enheter.

12) Hva er videooppløsningen under Ligue 1-overføringene på Prime Video?

Ligue 1-kamper vil være tilgjengelig i høy oppløsning (HD). Prime Video gir en optimal strømmeopplevelse avhengig av tilgjengelig båndbreddehastighet.

13) Kan jeg se kampene på flere enheter?

Kunder kan strømme opptil tre forskjellige kamper samtidig med samme Amazon-konto og samme kamp samtidig på to enheter.

14) Jeg har problemer med strømmingen, hva kan jeg gjøre?

Kontroller først enhetens båndbredde/netthastighet. Prime Video anbefaler en minimal nedlastningshastighet på 1 Mbps for SD og 5 Mbps for HD. Prime Video strømmer med høyest mulig kvalitet basert på den tilgjengelige båndbreddehastigheten. Hvis du opplever problemer med at videoen «rister» eller har mye bevegelsesvibrering, anbefaler vi at du slår av bevegelsesinnstillingen på TV-en. Denne innstillingen har kanskje et annet navn, avhengig av TV-produsenten. Noen eksempler på bevegelsesinnstillinger er Auto Motion Plus, Tru Motion, MotionFlow, Cinemotion og Motion Picture.

15) Overføringen er forsinket. Hvordan kan jeg begrense forsinkelsen?

Selv om alle enheter er optimalisert for å gi en jevn og klar opplevelse, er forsinkelsen i overføringen av kampen mindre på enkelte enheter. For at opplevelsen skal være optimal, anbefaler vi at du bruker Fire TV eller en iOS- eller Android-enhet.

16) Jeg mottar en posisjonsfeil når jeg prøver å se en kamp.

Ligue 1-kamper på Prime Video er bare tilgjengelige for kunder i Frankrike og franske territorier. Kampene er ikke tilgjengelige i andre land. Prime Video støtter ikke strømming gjennom VPN (Virtual Private Network) eller proxy-tilkoblinger. Hvis du vil se Prime Video, må du deaktivere disse tjenestene for enheten din eller prøve å bytte til en annen tilgjengelig tilkobling.

17) Hvordan installerer jeg Prime Video-appen på enhetene mine?

Prime Video-appen er tilgjengelig på alle store set-top-bokser, flere smart-TV-er, Amazon-enheter, mobile enheter, Blu-Ray-spillere, spillkonsoller og mediestrømmeenheter.

1. Åpne appbutikken på enheten din for å laste ned og installere Prime Video-appen.

2. Åpne Prime Video-appen.

3. Registrer enheten ved å velge Registrer på Amazon-nettstedet. Du mottar en kode du må skrive inn på nettstedet som er angitt. På enkelte enheter vises alternativet «Logg på og begynn å se» med Amazon-kontoinformasjonen din.

18) Hvorfor kan jeg ikke se direktesendt sport på enheten min?

Følgende enheter er ikke kompatible med direkteavspilling på Prime Video, slik at du ikke kan se Ligue 1 på dem:

- Sony Bravia TV-er: enkelte modeller fra 2015 og eldre modeller

- Sony Bravia Blu-Ray-spillere

- Xbox 360-spillkonsoller

- LG Hawaii-TV-er: enkelte modeller fra 2015 og eldre modeller

- Roku: Roku-enheter opptil 2014-modeller (unntatt Roku 3, som er kompatible)

- TiVo 4/5/Mini-enheter

- Smart-TV-er fra Les

- Panasonic Viera Blu-Ray-spillere

- Sigma TV de Loewe

- TV-modeller fra Vizio fra 2014

- Skarp MTK 5655-TV-er

Hvis du ikke kan se direktesendt sport på en iOS- eller Android-mobilenhet, oppdaterer du appen for å forsikre deg om at du bruker den nyeste versjonen. På Android-enheter: Åpne Google Play Butikk-appen, søk etter «Prime Video» og trykk på «Oppdater». På iOS-enheter: Åpne App Store, søk etter «Prime Video», og trykk på «Oppdater».