1. Min konto

Problemer med Prime Video-betaling og bestillingsfeil

Dette gjør du hvis du har problemer med Prime Video-bestillinger, eller hvis du ser feilkoder som 2016, 2021, 2023, 2026, 2027, 2028, 2029, 2040, 2041, 2043, 2044, 2047, 2048, 2063 eller 7035.

• For Prime Video Channels- og Amazon Prime-medlemskap kan du administrere betalingsinnstillingene og 1-Click-innstillingene på Konto og innstillinger. For kjøp og leie i Prime Video går du til Oppdater betalingsmetoden. Kontroller at den angitte betalingsinformasjonen er korrekt, inkludert kortnummer, utløpsdato og tresifret sikkerhetskode.
    Om du prøver å utføre et kjøp ved hjelp av Apple-betalingsmetoden din på iOS eller tvOS, må du sørge for at betalingsinformasjonen du har oppgitt til Apple i innstillingene for iTunes og App Store, er oppdatert.
  • Sjekk digitale bestillinger – det vises et varsel om å oppdatere betalingsinformasjonen.
  • Kontroller at betalingsmetoden din støtter e-handelstransaksjoner og at den har tilstrekkelige midler tilgjengelig for kjøpet.
  • Ta kontakt med banken som har utstedt kortet ditt.
  • Ellers kan du bruke en annen betalingsmetode.
    Vær oppmerksom på at kredittkort og iDEAL godtas for Prime- og Prime Video Channels-abonnementer og bare kredittkort godtas for Prime Video-kjøp i Nederland.

Du kan bli bedt om å verifisere kortet ditt med banken din på Prime Video-nettstedet og Prime Video-appen. Denne meldingen kan dukke opp når du:

• registrerer deg for Prime Video-abonnement
  • registrerer deg for Prime Video Channel-abonnement
  • kjøper eller leier en Prime Video-tittel

Eksisterende Prime Video-abonnementer kan også kreve verifisering. Om denne verifiseringen er påkrevd, vises informasjon på Prime Video-nettstedet og i Prime Video-appen.