Wat moet je doen als je je niet kunt aan- of afmelden bij Prime Video of als je foutcodes ziet zoals 5005.

• Controleer of je de juiste gegevens gebruikt voor het account dat je met Prime Video wilt gebruiken. Als je je wachtwoord bent vergeten, moet je mogelijk op Wachtwoord vergeten? klikken op de aanmeldingspagina om het opnieuw in te stellen.
  • Probeer het opnieuw. Soms kunnen tijdelijke verbindingsproblemen leiden tot aanmeldingsproblemen.
  • Als je je niet kunt afmelden, ga je naar Account en instellingen > Je apparaten op de Prime Video-website. Klik op Deregistreren naast het apparaat dat je wilt verwijderen.