Alternatieve audiotracks of audiobeschrijvingen selecteren op Prime Video op het web, Amazon-apparaten en mobiele apparaten

1. Wanneer je een titel afspeelt, selecteer je het pictogram voor ondertiteling. Mogelijk moet je op het scherm van je apparaat tikken om toegang te krijgen tot dit menu.
  2. Selecteer de audiotrack waarnaar je wilt luisteren. Audiobeschrijvingstracks bevatten de tekst [Audiobeschrijvingen] in de naam van de audiotrack.

Veel Prime Video-titels bevatten ondertiteling, alternatieve tracks, audiobeschrijvingen of een combinatie daarvan. Het aantal ondersteunde functies is afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt.