Prime Video kijken op Chromecast

Voor het gebruik van Google Chromecast moet je de meest recente versie van de Prime Video-app voor iOS of Android hebben.

1. Selecteer het pictogram Cast in de Prime Video-app.
  2. Selecteer het Chromecast-apparaat dat je wilt gebruiken.

Notitie: Je iOS- of Android-apparaat moet zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast. Zorg ervoor dat je Chromecast is bijgewerkt, of het nu een los apparaat is of is ingebouwd in een ander apparaat. Zorg er ook voor dat je Prime Video-app en iOS- of Android-apparaat ook up-to-date zijn. Als je een Android-apparaat gebruikt, moet je ervoor zorgen dat Google Play-services ook up-to-date zijn.

3. Selecteer een titel die je wilt bekijken. De titel die je hebt geselecteerd, wordt weergegeven op de tv waarmee de Chromecast is verbonden.

Notitie: Als je de ondertitelingsinstellingen op Chromecast wilt wijzigen, koppel je eerst je Chromecast los en navigeer je vervolgens naar de toegankelijkheidsinstellingen van je iOS- of Android-apparaat om daar de instellingen voor ondertiteling of ondertiteling aan te passen.