Ställa in begränsningar för Prime Video

Prime Video-begränsningar gör att du kan begränsa uppspelning av innehåll på Prime Video-enheter.

Fire TV-enheter, Fire-surfplattor, Fire Phones och Microsoft Xbox 360-konsoler har egna inställningar för föräldrakontroll.

• Gå till Konto och inställningar.
  • I Prime Video-appen för Android eller iOS väljer du Inställningar på menyn, sedan Föräldrakontroll och Visningsbegränsningar.
  • Välj en åldersbegränsning och de enheter som du vill att de ska gälla för och klicka sedan på Spara.

Anm: Begränsningar gäller endast för den enhet som de har ställts in för.