Ställa in en Prime Video-pinkod på en Android-enhet

En Prime Video-pinkod begränsar möjligheten att köpa eller titta på innehåll på en specifik enhet.

Följande enheter har egna inställningar för föräldrakontroller:

• Fire TV-enheter
  • Fire Tablets som kör Fire OS 5.0 eller tidigare

Ställa in en Prime Video-pinkod:

• I Prime Video-appen för Android väljer du Mina saker i den nedre menyn och sedan symbolen Inställningar. Välj Föräldrakontroller och sedan Ändra pinkoden för Prime Video.
  • Ange en pinkod och klicka sedan på Spara.
    Observera: Prime Video-pinkoderna gäller endast för den enhet som de har ställts in för. Om du ställer in eller ändrar Prime Video-pinkoden i Prime Video-appen för Android aktiveras inte pinkoden automatiskt i köpinställningarna. För att aktivera eller inaktivera pinkod vid köp går du till Konto och inställningar och väljer sedan Föräldrakontroller. Köpbegränsningar gäller för alla enheter som är registrerade på ett Prime Video-konto men visningsbegränsningarna gäller endast för de enheter du har valt i föräldrakontrollerna.